Середа, 15.05.2024, 04:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2016 » Травень » 24 » Україна очима учнів...
16:46
Україна очима учнів...

Розповідь про те, як ми разом з іншими учнями школи на Великдень відвідали  чарівні міста  України, а саме, Київ та Львів.

  У перший день нашої подорожі нам довелось побувати у величному місті Києві. Перше місце, куди ми потрапили  були “ Золоті ворота ” - головна брама стародавнього Києва, пам`ятка оборонної архітектури Київської Русі, одна із найдавніших споруд Східної Європи, символ Києва. Також ми відвідали виставку ікон з Афону.  Після цього ми ходили на виставку писанок. На Софійській площі відкрився Всеукраїнський фестиваль писанок, на якому свої роботи представили майстри-художники з різних регіонів країни. До 9 травня в центрі столиці гості фестивалю могли милуватись красою 500 різноманітних  писанок.  Ще ми гуляли Майданом Незалежності і слухали про історію міста та його визначні місця.  Від чарівності нашої столиці я у захваті!

   Але ще більше мені сподобалося у Львові, до якого ми вирушили одразу піля цікавих екскурсій Києвом.  Ми відвідали святі місця, монастирські печери.  Солодкі спогади залишив після себе магазини цукерок, майстерня марципану пряникова майстерня, де були: медові  і імбирні пряники з ручним розписом, цікавий майстер клас . Після майстерні ми відвідали Костел св. Єлизавети, будинок пори року, Шевченківський гай – етно музей народної архітектури та побуту під відкритим небом, де зібрались архітектурні експонати і експонати народного побуту всієї Західної України.

   На останокостанній день ми були в селі Жовква ходили до джерела зі святою водою. А коли повернулись до Львова, вирушити до Львівської майстерні шоколаду. Львів ще з середньовіччя славився  "смачними солодощами”, а вже у  XIX ст. шоколад зі Львова експортувався  до всієї Європи. Разом з ним місто дарувало емоції та почуття  народжені у Львові.

  Мені  дуже сподобався цей відпочинок я би із задоволенням  вирушила у таку мандрівку  ще не один раз!

Емоціями поділилась учениця 7-А класу, член гуртка "ЮН-прес"

Вовкобой Ганна

Переглядів: 247 | Додав: ugl-uvk | Теги: НВК гурток Юн-прес, газета ЗНАЙ НАШИХ, Вугледарський НВК | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
ОСТАННІ ВИПУСКИ
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0